вторник, 24 ноември 2015 г.

Нови попълнения

Здравейте!

Може би, вече Ви отегчавам с козметични постове, защото напоследък малко прекалих с покупките, но козметиката е като обувките - винаги имаме нужда от още. Някои от продуктите са нови за мен, а други вече съм ги пробвала. Както сами ще видите, малко съм вманиачена по душ-гелове и кремове за ръце. И аз не знам как става, но никога не са ми достатъчни. :)



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 
1. Лосион за тяло Avon Naturals body care - много е подходящ за предстоящите празници, защото е с блестящи частици и ми създава много празнично настроение. Аромата му е много сладък - на ванилия и канела. Формулиран е с масло от шеа и витамини С и Е, не е мазен и хидратира добре.

2. Шампоан Essence Ultime на Schwarzkopf - за сияйно русо със зашеметяващ блясък. Екстрактът и маслата от цитрусови дървета осигуряват нежно освежаване на русата коса. По принцип винаги използвам Pantene, но като видях този на Schwarzkopf, съвместно разработен със Клаудия Шифър, реших, че трябва да го пробвам на всяка цена. Шампоана наистина е страхотен. След първото измиване имах обем, косата ми беше мека и ааадски лъскава.

3. Хидратиращ душ-крем Senses на Avon - успокояващ и хидратиращ душ-крем, с много приятен и лек аромат. Съдържа екстракт от масло от шеа. 

4. Хидратиращ душ-крем Senses на Avon - хидратиращ душ-крем, с аромат на ванилия и сандалово дърво. 

5. Хидратиращ кремообразен душ-гел - с много приятен аромат на роза и жасмин, макси опаковка от 750мл. и удобна помпичка. 

6. Гел за душ Discover на Oriflame - с лек аромат на ванилия и лавандула, който не е особено траен. Не останах впечатлена и не бих го купила втори път.

7. Крем за ръце Avon Naturals body care - с много сладък аромат на мед и мляко. Бързо попива и оставя ръцете мекички

8. Крем за ръце Avon Naturals body care - хидратиращ, с приятен аромат на ванилия. Бързо попива и не оставя мазен филм по ръцете

Сух шампоан Bastiste за супер обем - за пръв път пробвам нещо подобно и съвсем спокойно казвам, че е прехвален този шампоан. Да, наистина придава някакъв обем, но използването на гребен или четка става неприложимо. Опитах се след впръскването му да си среша косата, но така и не успях. Не бих купила вече подобен продукт.

Термозащитен крем на Victoria beauty - с масло от арган и кристали с ленено семе 3 в 1 - изправя, подхранва и регенерира и осигурява термозащита. Лекият филм създава защитен филър, който предпазва косата от термично увреждане. Аргановото масло подхранва косъма и възстановява увредените фоликули. Течните кристали защитават от цъфтящи краища и накъсване.

Дълготрайно червило на Essence - това е първото ми червило. До сега съм използвала само гланцове и реших, чее време да опитам нещо ново. Не съжалявам за избора, червилото е много приятно на цвят, стои много естествено и не изсушава устните. 

Тоалетна вода Lucia на Oriflame - аромата е много лек и свеж, на люляк. На моята кожа е доста траен, а шишенцето е страшно сладурско.

Матиращ топ лак на Goldem rose - може да се използва върху всякакъв лак и изглежда доста интересно. В сайта на Golden rose e 2.75лв.

Лак за нокти W7 - основата е черна, а броката, който е почти като прах, има различен цвят, в зависимост от светлината.

Е, толкова от мен. Ако някой от продуктите Ви е интересен и искате да видите самостоятелно ревю, ми оставете коментар. 
А вие имате ли любим крем за ръце? :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар