четвъртък, 6 октомври 2016 г.

Pinks Beauty Box септември 2016: Есенна лекота

Най-после и аз успях да си поръчам септемврийската розова кутия и бързам да ви покажа какво имаше вътре.




Интересно ми е защо ли са решили да я представят с името "Есенна лекота". Звучи интересно, но съдържанието (по мое лично мнение) можеше да бъде много по-есенно. Мнението ми този път клони към объркано-неутрално, което ще рече, че не мога да преценя харесва ли ми или не. Едва ли ще открия отговор, ето защо продължавам с описанието на продуктите:


1. Pirin Dream Complex околоочен серум 15ml. - харесва ми, че това е продукт на български производител и ще го пробвам с удоволствие. 
Оригинален размер: 15ml., цена: 8,88 лв.
2. La Roche-Posay Lipikar Sydent измиващ гел-крем 15ml. - подходящ е за много суха, чувствителна, раздразнена или предразположена към атопия кожа. Не съдържа сапун, парабени и парфюми. 
Оригинален размер: 400ml., цена: 29,85 лв.
3. Lierac Hydragenist Gel-Creme 10ml. - от доста време искам да изпробвам сухото олио на Lierac, но и в случая с това кремче оставам доволна. По описание пасва за моята кожа, опаковката му също ми изглежда много сладурска, за това се надявам да се харесаме. 
Оригинален размер: 50ml., цена: 80 лв.
4. IsaDora Perfect Moisture хидратиращо червило 2,5 g. - за червилото бях помолила да ми изпратят някакъв нюд цвят, но в никакъв случай да не е ярко розово или червено. За щастие се бяха съобразили с искането ми и аз получих много свежия цвят "Nude Glow" с №144, подходящ за ежедневието. Червилото се препоръчва за сухи и напукани устни, като действа овлажняващо и възстановяващо. Единственото което ме учуди беше миниатюрния му размер, но ще преглътна този факт към момента, но определено не бих дала толкова пари за предлаганото количество.
Оригинален размер: 2,5g., цена: 15 лв.
5. La Roche-Posay Effaclar Duo (+) Unifiant грижа за изравняване на тена 3 ml. - и тази мостричка беше съобразена с цвета на кожата ми и получих светъл нюанс. Смятам да използвам продукта върху едни тъмни петна, които се появиха това лято върху двете ми скули и ужасно ме дразнят. 
Оригинален размер: 40ml., цена: 32,60 лв.
6. Nishane Extrait de Parfum 3 ml. - на мен ми се падна мостричката на Duftbluten и си признавам, че това не е моя аромат, въпреки ненормалната му цена. Миришеше ужасно, а и опаковката беше съвсем празна. 
Оригинален размер: 50ml., цена: 352 лв.

Това съдържаше кутията ми от Pinks за месец септември и сега след като го написах, започнах по-скоро да харесвам съдържанието, но раздвоението ми все още си остава 
и не съм съвсем убедена, че останах особено доволна. 
А Вие харесахте ли кутията "Есенна лекота"? 

4 коментара:

  1. За мен тази кутия беше пълно разочарование :( :( :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Margarita Russeva, благодаря за коментара. Аз продължавам да се колебая и въпреки, че имаше интересни продукти за мен в кутията, по-скоро останах разочарована. Някак си качество, съдържание и цена изобщо не си съответстваха. Като отвориш кутията и оставаш с чувството, че си прецакан. Ще изчакам отзивите за следващата кутия и тогава ще преценя дали бих си я взела или ще оползотворя парите за нещо по-интересно.

      Изтриване
    2. Аз нямах големи очаквания и за това, предполагам, не съм разочарована. Радвам се, че имах възможност да изпробвам крема на Lierac и орпеделено смятам да събера парички и да си го купя. Освен това от доста време исках да видя как ще ми подейства измиващия крем на La Roche-Posay, защото съм с смесена кожа и не бях сигурна струва ли си да давам толкова пари за нещо, което не знам дали ще се сработи с моята кожа... Е, добре беше, ама имам други продукти, които ме кефят повече. Например гела за измиване на лице с чаено дърво на Сапунена работилница. А за продуктите на Pirin Dream - вече ги ползвам от около година и съм доволна! От известо време се чудех дали да си купя околоочния, защото съм събрала поне 3-4 други кремчета... Така че, ето защо за първи път се радвам на съдържанието на тази кутия.

      Изтриване
    3. Makeupdab, хубаво е, че поне една от нас е с добри впечатления от кутията. :) На мен като цяло ми харесва самата идея, но както винаги щом се побългари нещо и се губи центъра. Така е и с тези кутии според мен, хубава е идеята да се опитват различни продукти по този начин, но не и на тази цена. Вероятно съм леко афектирана в момента и може би малко нападателна към горките кутии, но днес си получих и BOPS-a и останах разочарована и от нея.

      Изтриване